Styregruppe Sort hvid

Vi er meget mere end et kontorfællesskab

Vi er også et projekthus, hvor vi arbejder med landsbyudvikling, laver projekter i fællesskab og byder ind på opgaver sammen.

I foråret 2020 fik vi stablet et projekt på benene, som vi er umådeligt stolte af. Uge 30 - sommer i Gl. Rye. Læs mere nedenfor.

En helt ny ferieform

Vi drømte om at skabe en ferieuge, hvor foreningsliv, fritidsliv, erhvervsliv og kulturliv smeltede sammen. Hvor den selvstændige kunne booste sin forretning, hvor kunstneren kunne udbrede sin kunst, og hvor sportsentutiasten kunne dele sin passion med andre.

Derfor tog vi initiativ til Uge 30 og førte det ud i livet. Vi lavede visuel identitet, hjemmeside, kommunikation, PR, pressehåndtering, medskaberinvolvering og en masse praktisk i forbindelse med afvikling.

Alt det kunne vi kun, fordi Transistor består af så mange dygtige og dedikerede mennesker.

Uge 30 Logo (1)

Uge 30 er kommet for at blive

Fællesskabet var vores overligger, og det vi stræbte imod, og Uge 30 blev en stor succes. Det blev en uge med mere end 60 aktiviteter skabt af byens borgere, og en uge fyldt med nye relationer, sjove oplevelser og en glæde over, hvad vi som landsby kan skabe, når vi gør det sammen. Men det blev også en nytænkning og sammensmeltning af byfester, højskoleophold og af festivaler, som vi kender dem. Og ikke mindst blev det et projekt, som vi i Transistor er umådeligt stolte over at have sat i søen.

Læs mere om Uge 30 og se de mere end 60 forskellige aktiviteter, som ferieugen bød på.

uge30.glrye.dk »

Børnenes kagecafé
20200724 09.17.47
Minigolf i haven
20200724 09.10.30 3
20200723 15.30.15

Min familie og jeg flyttede til Gl. Rye et par uger inden, uge 30 løb af stablen. For os var det overvældende, hvordan vi gang på gang blev mødt af smilende ansigter, der kom hen og sagde "Hej! Er I ikke nye? Vi valgte at flytte hertil blandt andet pga. af det lokale engagement, som byens ry bærer præg af. Men den grad af deltagelse, energi og imødekommenhed, som udspillede sig i uge 30, havde vi kun turde drømme om. Super fedt.

— Anne, borger i Gl. Rye

Hvis du er nysgerrig på Uge 30 eller har lyst til at blive en del af lignende projekter, så skulle du da overveje at blive en del af Transistor

Bliv medlem »