ANNE SOFIE BUKKEHAVE ENGEDAL

Anne Sofie Bukkehave Engedal

Salgs- og partnerskabsansvarlig i start-up virksomheden Robintech

Kompetencer

Bachelor i Arkitektur, bachelor i Fransk, sidefag i Antropologi og kandidat i Afrikastudier

Anne Sofie er lidt god til mange forskellige ting. Hun er nysgerrig og synes, at verden er uendeligt spændende. Anne Sofie er altid klar på nye udfordringer.

Erfaring

Anne Sofie har boet i Jerusalem et halvt år og arbejdet for en Palæstinensisk NGO. Hun har været studentermedhjælper og praktikant i Dansk Røde Kors' internationale programafdeling og været udsendt med dem til Kenya og Etiopien. Hun har desuden arbejdet ved INNOX på Aarhus Universitet.

Anne Sofie er nu ansat som salgs- og partnerskabsansvarlig i start-up virksomheden Robintech, som har udviklet og sælger vaccineholdere til medicinalindustrien, så man kan trække flere vaccinedoser ud af hvert enkelt hætteglas med coronavaccinen.

Med i Transistor fordi...

"Jeg ønsker at være en aktiv del af Transistor, fordi det giver energi, ideer og venskaber at være sammen med andre mennesker. Jeg har været her ganske kort tid og føler mig allerede hjemme. Jeg bor i Gl. Rye med min mand og vores to små børn, og vores hverdag er blevet ligesom jeg drømte om. Jeg vil gerne bidrage til lokalsamfundet så godt som muligt, fordi jeg ved at det gode, lokale liv ikke kommer af sig selv."